Последни новини
Министърът на правосъдието Драгомир Йорданов откри обновената Съдебна палата в Пазарджик
21.05.2013
    “Днешният ден е символичен в много отношения - и заради започване работата на Народното събрание, и заради християнския празник Св.Св. Константин и Елена, но и заради откриването на реновираната Съдебна палата в Пазарджик, която сама по себе си е символ на правосъдието и на гражданската подкрепа”. Това каза министърът на правосъдието Драгомир Йорданов днес, 21 май 2013 г., при откриването на ремонтираната сграда на съда в Пазарджик.
   „Министерството на правосъдието не може да не подкрепи една такава инициатива, защото отговорност на държавата е да създава добри условия за работа на магистратите, за осъществяване на правосъдието и условията за работа на всички служители, участващи в процеса на правораздаването”, каза още министър Йорданов. Той  изрази увереност, че в Съдебната палата  гражданите ще виждат "храм на правосъдието" не само по
форма, но и по съдържание.
     За цялостното обновяването на Съдебната палата в Пазарджик Министерство на правосъдието отпусна близо 900 хиляди лева от бюджета си, което включва проектиране и извършване на цялостен ремонт на сградата.
 
МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ